Levering

In Nederland
space
Aanvullende Covid-19 informatie:
space
In deze onzekere tijd doen we er alles aan om onze medewerkers en klanten veilig te houden en om u nog steeds de beste mogelijke service te verlenen. Wij blijven online open en doen er alles aan om alle bestellingen zoals altijd te leveren. Naast de nodige veiligheidsmaatregelen die voor onze medewerkers genomen zijn, zijn leveringen voor onze klanten momenteel contactloos. Door alle hectiek en verstoorde logistieke processen bij transporteurs kan het zo zijn dat uw pakket iets later dan normaal wordt geleverd. Leveringen nemen hierdoor momenteel 2 tot 5 werkdagen. Verder zijn is de retourperiode verlengt. U heeft nog steeds 14 dagen vanaf ontvangst van u bestelling de tijd om uw retour aan te kondigen (via email: info@kosilamp.nl). U krijgt vervolgens de tijd om uw retour te kunnen verwezenlijken.

Levering thuis of op kantoor

2 tot 3 werkdagen

9,90€ | GRATIS voor bestellingen boven 50€!
Na de bevestiging van uw bestelling wordt uw pakket binnen 24 uur verzonden met DPD.

Eén dag voor de levering plaats vindt zal u een e-mail toegestuurd krijgen om u hierover te informeren.

Als u niet aanwezig bent tijdens de levering zal een bericht in uw brievenbus achter gelaten worden. Uw pakket kan op het postkantoor opgehaald worden. U heeft 18 dagen om het pakket op te halen.

Nadat het pakket de grens is overgestoken, zal DPD uw pakket in behandeling nemen.

Levering in Europa

Ook leveren wij in de volgende Europese landen: Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Portugal, Italië, Spanje, Zwitserland en Oostenrijk.

2 tot 3 werkdagen

9,90€ | GRATIS voor bestellingen boven 50€!

Opmerking: Voor alle leveringen buiten de Europese Unie (Zwitserland) zijn de prijzen zonder belastingen (BTW). Douanekosten zullen worden betaald door de klant. Gelieve hierover te informeren voordat u uw order bevestigd. Verzendkosten worden namelijk niet terugbetaald in geval van weigering van pakketten als gevolg van douanekosten.

Voor Portugal bedragen de verzendkosten altijd 12,90€.

Tracking

Dankzij het tracking-nummer, dat naar u gemaild wordt wanneer het pakket is verzonden, kunt u de status op elk gewenst moment bijhouden door te hier te klikken.

Product toegevoegd aan verlanglijstje