Glazen hanglampen

Er zijn 67 producten

Wanneer men voor een industriële stijl kiest, waarin men vooral focust op de lichtheid van glas en de weerkaatsing van metaal om een ruimte met hoog plafond te verlichten, zijn er in onze online webwinkel KosiLamp verschillende modellen voorhanden. Door glas kan het licht zich immers optimaal verspreiden.  Maar men kan het ook gebruiken in combi...

Wanneer men voor een industriële stijl kiest, waarin men vooral focust op de lichtheid van glas en de weerkaatsing van metaal om een ruimte met hoog plafond te verlichten, zijn er in onze online webwinkel KosiLamp verschillende modellen voorhanden. Door glas kan het licht zich immers optimaal verspreiden.  Maar men kan het ook gebruiken in combinatie met chroom, om de efficiëntie van glas en de schoonheid van chroom te bekomen.

Laat uw woning schitteren met een hanglamp in glas

Wat het scala van glazen armaturen KosiLamp onderscheidt van zoveel anderen is het feit dat we over een compleet scala van armaturen beschikken: we hebben zowel doorzichtig, geblazen als gekleurd glas. Het zijn allemaal moderne armaturen die volledig afgestemd zijn op de laatste trends. Daardoor biedt onze collectie van glazen armaturen u toegang tot een hele wereld van zowel gevarieerde als praktische verlichtingsmogelijkheden. De design hanglamp in klok-vorm is ideaal om zowel uw kamer als uw keuken meer aanzien te geven. Maar u kunt deze lamp natuurlijk ook in een gang ophangen om een trendy geheel te bekomen.

Een collectie glazen armaturen aan gunstige prijzen

Met KosiLamp kunt u zich een prachtige armatuur aanschaffen, die stijl geeft aan uw woning zonder dat u zich hoeft te ruïneren. In onze aanbieding kunt u kiezen tussen verschillende types van verlichting, gaande van design glazen hanglampen, over inbouwspots en led-luchters, tot trendy plafondlampen. Er is zoveel keuze met als enig doel u tevreden te stellen wat betreft zowel de efficiëntie als uw budget. Wilt u een subliem decor waarin de efficiëntie van de verlichting samengaat met een moderne stijl, opteer dan voor ons scala van glazen hanglampen dat thans in onze online boetiek voor handen is. Als u uzelf een gans nieuwe armatuur wil aanschaffen om uw woning te restylen, hoeft u zich in het vervolg niet meer af te vragen of dit wel betaalbaar is.

Minder
Meer
Toont 1 - 28 of 67 items

Filteren op

Beschikbaarheid
Lichtopbrengst (Lumen)
International Protection Rating
Compatibel met dimmer (dimbaar)