Onze betaalmethoden

Betaling met credit card:

U kunt uw aankopen in alle veiligheid verrichten : uw bestelling zal altijd via een beveiligde server worden behandeld. Daarvan vindt u de bevestiging in het securitysymbool dat onderaan de pagina van de site verschijnt, en eveneens in de vermelding “ https”, die voor het adres van de internetsite staat. Als u met uw kredietkaart betaalt, wordt steeds , op het ogenblik van de betaling, gevraagd om het leesbare cryptogram weer te geven. Dit garandeert u een bijkomende bescherming. De beveiligingsscode bevindt zich op de achterzijde van uw kredietkaart ( zie afbeelding ) . Omwille van onze wederzijdse beveiliging, houdt KosiLamp.nl zich het recht voor om de betalingen via kredietkaart eerst te verifiëren , alvorens de bestellingen te activeren.


Betaling met iDEAL:

Met IDEAL kunt u in alle vertrouwen uw betalingen on-line regelen op een gemakkelijke en beveiligde manier. Als u via het internet bankiert, kunt u onmiddellijk IDEAL gebruiken, zonder u te moeten registreren.


Betaling met Bancontact Mister Cash:

Het systeem van betalen via Mister Cash, is in België reeds vanaf 1979 een vaak gebruikte betaalwijze. Thans kan men ook betalingen on-line doen op een eenvoudige wijze, via Mister Cash. Als u bij de betaalmogelijkheden “ Mister Cash” kiest, moet u eenvoudigweg de gevraagde gegevens aanklikken, waarna de verwerking begint. Een geslaagde betaling wordt onmiddellijk behandeld.


Betaling met PayPal of met credit card:

 

Online betalen via PayPal is globaal gezien enorm populair. PayPal, als tussenpersoon voor betalingen on-line en via de G.S.M., is reeds sedert 1999 actief.

KosiLamp is partner van PayPal: de betaling van uw bestellingen gebeurt direct met PayPal. Met PayPal kunt u al uw betalingen online maken, dit kan snel en veilig met uw PayPal-rekening.

Met Paypal kunt u ook direct met uw credit card (Visa, Mastercard, American Express etc.) geheel beveiligd betalen. De aanmelding op PayPal is optioneel.


Betaling via bankoverschrijving:

De betalingsgegevens zullen u worden verstrekt op het moment van het online bevestigen van uw bestelling. De levering van uw bestelling zal plaatsvinden na ontvangst van de overdracht.

Uw bestelling via bankoverschrijving blijft geldig gedurende 10 dagen. Bij gebrek aan overdracht en ontvangst van het bedrag van de bestelling gedurende deze periode, zal uw bestelling geannuleerd worden.